Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Monday, 12 December 2011

Pandang Kanan, Pandang Kiri

Ok, look at my blog.. Look right, look left.. Ada apa??

Kalau korang tengok kanan.. Apa korang nampak.. Tak nampak apa-apakan?

Jom tengok kiri pula.. Apa korang nampak.. Korang nampak dua benda, right? F and T



Hah, siapa yang tak tahu apa benda ni?? Inilah facebook and twitter.. Sesiapa yang selalu datang my blog ni, korang boleh like my fanpage.. Korang klik je huruf f tu.. And twitter, kalau korang belum follow lagi, klik huruf t tu, ok?


Saya buat benda daripada tutorial someone.. Tak ingat pula sape... Huhuhu.. Apa-pa pun, thanks to you for the tutorial.. Sorry sebab tak ingat siapa.. Huhuhu

1 comment:

Niena Sofea said...

Comel floating button tu ..

knpa x ltak untk blog skli ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...