Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Monday, 17 October 2011

Tidak Seperti yang Dirancang

Alamak !!!!! Dah 14 hari dah saya cuti..

So??

Tak seperti yang dirancang. My plan was, bila cuti nak tengok cerita Korea banyak-banyak. Tapi, dalam tempoh 14 hari ni, saya hanya mampu menonton satu je drama Korea, Rahsia Taman

Masa tengah tengok cerita pun, my lil sis pun nak tengok sekali. So, dia menghadap laptop dengan I sebab nak tengok cerita ni. So, my mom tak bagi I tengok cerita Koare sebab menganggu adik nak study.. Yela, dah asyik nak tengok cerita je, tak study pula.

So, daripada nak tengok cerita Korea banyak-banyak. I dah habiskan 3 buah buku cerita atau novel. WOW ! TIGA ! Kalau tengok cerita Korea, memang tak kan membacalhkan? Well, My hobby is reading. I love reading :)

So, buku apa yang saya dah habis baca? Sampai 3 buah buku tu... Nilah dia...

 Nak tahu buku ni pasal apa? Klik sini

 Nak tahu buku ni pasal apa? Klik sini

Nak tahu buku ni pasal apa? Klik sini

Antara tiga-tiga buku ni, yang paling best Serasi Sehati. Serious, buku ni, mampu membuatkan saya menangis, ketawa and tersenyum-senyum dalam satu masa. Haha.. Memang best. Tryla baca :D

3 comments:

noraauliyya said...

yeayyy nak beli la serasi sehati tu .

GNZ Book Rentals said...

GNZ like this :D

PeJuAnG CinTa said...

hamboi ~ rahsia taman xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...