Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Thursday, 6 October 2011

Mandi Biar Basah

Brrrrrrrrrrrrrrrr... Sejuk sangat... Sangat-sangat sejuk...

Bangun-bangun je.. rasa basah baju... Everything basah.. Selimut basah... Cadar basah.... Tilam basah.... Taknak ambil peduli... Sambung tidur balik.... Hahahaha....

Ok, dah puas tidur... Bangun... Duduk atas katil.... Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!! Semuanya dah basah.. Serious... Basah... Mandi masa tengah tidur... Atas katil lagi....... Sejuk betul.... Apa yang dah berlaku ni??????


Rupa-rupanya disebabkan botol air.... Saya ni, before tidur, memang akan minum air dulu... And then, terus je letak atas katil botol air tu, baring, and zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..... Ok, seriously tak sedar... Masa bangun je.. Tengok botol air tu... Daripada banyak (lebih daripada separuh), tiba-tiba jadi sikit je... Sikit sangat pula tu... Memangla.... Tak tutup rapat-rapat rupanya... Terus basah... Sampai saya terpaksa mandi masa tengah tidur... Hahahaha....

Entahla kejadian ni berlaku bila... Can't remeber it... Yang ingat masa saya still kat CFS IIUM Nilai and berlaku masa bulan Syawal........ Huhuhuhuhuhu.... Teruk betullah.....

2 comments:

sailaaf said...

bleu antara air mineral kesukaan okeh. hehehe..sedap air ni

aii Si Colourfulroses said...

Betul, air bleu memang sdap... air ni tiap2 hari beli ka cafeteria.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...