Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Sunday, 30 October 2011

Kalah Menang, Adat Permainan

Ok, bola Piala Malaysia dah habis Terengganu kalah and Negeri Sembilan menang.. Tahniah Negeri Sembilan.. Jangan putus asa Terengganu.. Takmo sedih-sedih,ok.. Goal Negeri tadi pun sebab Sharbinee terlepas bola.. Ramai pula orang nak salahkan dia.. Bukan salah dia pun.. Dia tak sengaja... Ish2.. Korang ni, tak baik tau.. Negeri Sembilan menang 2-1.. Ok, lagi sekali, tahniah.. :)



Walau apapun, korang Malaysia.. So, saya sokong dua-dua pasukan.. :p

Ok.. Tutup kisah bola... Kita cerita yang happy-happy pula, ok? Setelah dikalahkan dua kali berturu-turut dalam final (Japan Open and Denmark open), akhirnya Lee Chong Wei berjaya mengalahkan Chen Long di semi-final (French Open).. Chong Wei menang.. Excited ! 23-21, 17-21, 21-16.. Tahniah LEE CHONG WEI.. See you in final tomorrow.. :)

 GOOGLE

GOOGLE

Tahniah and usaha lagi :D

2 comments:

Gen2Merah said...

yaa, kita tunggu aksi chong wei malam ni ya.. ehehe

'izzah_hasuna said...

weh ko ni rajainnye tuleh blog.izzah ari tu buat ase malas dh nk tulis..
hhahah better study untk next sem...
huhuu sbb x puas ati rzlt ari tu..
mesti bi korg exit ye,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...