Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Saturday, 11 June 2011

Yay! Berjaya!

Yay! Sangat-sangat best! Ceh.... Apa yang best sangat tu??


Tengok warna pink tu.. Hehe.. Dah ada navigation tab... Hahaha.. Tu jela yang best tu...

Actually, kalau korang nak tahu... Blog saya ni tiru oang punya blog... Well, she is my idol for blogging... So, apa yang beliau letak kat blog dia, memang I akan cuba letak at my blog nilah... Hehe... Now, her blog dah ada tab ni, so, I pun nak letak gak... Saya ni memang suka tiru beliau... Hehehe... Harap-harap she's not angry with me... /please...

Cubalah korang teka... Who is she?? Sesiapa yang baca my blog ni, mesti tahu kan?? Ce teka ce teka... :)

2 comments:

Siti Gazali said...

senang..elia jejari runcing

http://jejariruncing.blogspot.com/

shiema sufian said...

nav bar bukan memang dah ade dah ke? tu bukan ke namenye tab ke? hehe, better edit. kang malu pulak org bace.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...