Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Thursday, 19 May 2011

Jalan-jalan 17 May 2011

Pada 17 May 2011 (sehari selepas hari guru)... Saya ada pergi jalan-jalan with my classmates and my friends yang kelas sebelah.. Haha... Faham tak?? Hehe... Saya kelas B, my friends yang kelas sebelah tu A..

Saje nak jalan-jalan.. Sebelum masing-masing masuk university... So, kitaorang pergilah rumah cikgu-cikgu yang terletak di Nilai and Bandar Sri Putra...

Mula-mula tu, pergi rumah cikgu BM saya masa saya form two... Huhu.. Memang dah lama tak jumpa... Pergi sana pun di samping nak ziarah cikgu lama, nak bawa my classmate yang merupakan anak cikgu tu...


Then, kitaorang pergilah rumah my form teacher last year... She taught us Chemistry... Actually, my teacher yang ajak datang sebab beliau nak masak-masak... Wow, datang je rumah beliau... Banyaknya my teacher masak.. Ada spaghetti and nasi ayam... I makan spaghetti je... Cause spaghetti is one of my favourite food :D

*kek, my best friend yang bawa*



Lepas dah kenyang makan.... Kitaorang pun pergilah ke rumah my teacher yang ajar BM last year... Hoho.. Pergi sana pun makan-makan lagi... Memang gemuklah asyik makan je... Tapi sangat happy... Lepas makan asyik bergambar.... Sebenarnya memang banyak gambar yang ditangkap.. Tapi saya tak letak semuanya sebab malas.. Hehe


Lastly, pergi rumah classmate I, Aizzah... Sebabnya rumah dia berhampiran dengan rumah cikgu.. So, kitaorang pun singgahlah sekejap sebelum pulang... /wahaha

1 comment:

Arif Azmi said...

Reunion kali terakhir? :).. Nanti masuk uni baru akan terasa bernilainya kawan-kawan kita dulu..

Post terbaru Bebelan Saja: Kata-Kata Terakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...