Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Monday, 18 April 2011

Segmen Handphone ku

Nak join segmen ni, sila klik SINI


Yay! Hari ni jom baca pasal handphone saya pula... Hehehe... Handphone yang sedang saya gunakn sekaran ni ialah Nokia 5130 Xpress Music... Handphone sempena tamat sekolah last year.... Handphone ni masih baby lagi... Baru je 3 bulan... Bila pada 16 January 2011... Kalau korang nak tahu, kalendar kat handphone tu, 16 January ni dah buat birthday dah... Sempena birthday handphone ni... Hehehe...

Beli handphone ni pun sebab dah tamat SPM, so, naklah cuba try pakai handphone yang agak 'power'... (Padahal sama je mana-mana handphone pun).... Tapi takdelah 100% guna duit sendiri... Share dengan ayah... 50-50....

Handphone ni, kalau ada orang call, lagu yang keluar ialah lagu Sha La La - OST Full House (Cerita Korea)... Kalau SMS pula.... Dengarlah *music* pastu ada suara SMS.... Hihihi.. Suara tu sangat comel....

Nak cerita apa lagi pasal handphone ni?? /hmm.... Oh ye, handphone ni memang jaranglah digunakan... Orang pun dah lama tak calling or berSMS... Gara-gara Facebok... Chatting kat facebook jelah... Tapi handphone ni saya gunakan untuk mendengar lagu... Hehehe... Nama handphone pun dah XpressMusic... Dengar jelah lagu.... Hehehe

Tu jelah kot nak cerita... Kalau nak tengok macam mana handphone saya.... Macam ni...

*gambar kat google je...hehe*

tutup kol 12malam ni....

2 comments:

Chegu Zubir said...

nice phone.suka3

jom baca update entry segmen
Blogger dan Handphone....

tq cz join

✿ MIZZ NIA AYSRUQ™ ヅ ✿ said...

singgah dari blog cz =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...