Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Sunday, 17 April 2011

Kat Kampung...

Sekarang kat kampung pun boleh berblogging... Dulu, orang balik kampung, mana ada bawak laptop... Sekarang, laptop di bawa ke mana sahaja.... Datang kampung sekarang ni pun, duduk dalam bilik, pastu main laptop... Bukan macam dulu, balik kampung borak-borak.. Tapi saya bukan macam tu ok... Sekarang ni, cousin saya yang ada kat kampung ni semua dah tidur... Saya je tak boleh tidur cause dah penat tidur dalam kereta... Hehe..

3 comments:

nadiemsharmz said...

besh nye balik kmpong..jeles weeh!!!

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

bestnye balek kmpg.
enjoy ur kampung....
follow sini dari gegar lagi benA!
jom gegar2 lagieeeee
:)

aCap
ke blogku

Cik Cempaka said...

kalo dulu, broadband pun xde line kat kampung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...