Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Sunday, 10 April 2011

Gembira Sungguh

/XD... Hai readers semua!!!!!!!!!!! Hehehe... Hari ini happy sesangat nak tulis entry ni...... Nak kongsilah kegembiraan saya ni kepada semua oang walaupun kegembiraan itu memang langsung tak berkaitan dengan korang semua... Hehehe...

Korang taukan USB handphone saya hilang.... Apa?? Korang tak tahu?? Kalau tak tahu rajin-rajinkanlah tangan anda untuk mengklik SINI

Dah klik dah?? Bagus.... Mesti korang dah dapat agak sebab apa entry ni dituliskan??? Ya, betul saya telah menjumpai balik USB itu.... Dia telah memunculkan diri... Hehehe....


Dah jumpa balikkan?? Alhamdulillah... Tadi pergi pasaraya Giant...... Pastu balik... Kemas barang-barang yang beli kat Giant..... Masa nak letak barang kat dalam store room... Terpijak something... Rupa-rupanya my USB... /wahaha....

Sekarang dah boleh tangkap gambar and letak gambar kat dalam blog.... hihi...

Yang benar,

5 comments:

**::CIKNUURUL::** said...

laaa,yeke,.slame ni ilang la ye,.hehe,.CN ade ni ha,xgne pon,.huhu,.

noraauliyya said...

haaa letak merata la tu....

aii ros warna-warni said...

Hehe..... Yela kot... =)

nadiemsharmz said...

kite main blotot jek henpon ngn lappy nih..huhuhu

LadyComot said...

hehehe usb main nyorok2 tu.. kekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...