Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Tuesday, 29 March 2011

Terpaksa ,Dipaksa, atau Memang suka??

Assalamualikum... /hihi.. Lama dah tak tulis blog... Sebabnya takde idea nak tulis... Ni pun tiba-tiba je nak tuliskan.... So, tulis jelah.... Korang semua tahukan, hari Isnin hari sekolah.. So, my lil sis - Jah... Tak boleh sentuh laptop... Means, tak boleh main laptop ni.. Hehehe...

Hari Ahad malam, dia ada cakap something kat saya... Nak tahu tak apa benda dia?? Kalau korang taknak tahu pun, nak bagitahu juga... /wahaha

"Kaklang, nanti Jah sekolah, tolong mainkan game Totally Spies untuk Jah tau. Tolong kemas rumah (dalam game tu tau... Korang jangan fikir dia suruh kakak dia kemas rumah yang kami tinggal). Takyah tolong neighbour and takyah buat mission pun takpe. Tolong tau!"
Hahahaha... Lebih kurang macam ni dia cakap.. Sampai kita suruh dia buat homework, dia cakap kat kita

"Kalau kaklang nak Jah buat homework, kaklang kena tolong Jah main dulu" 
"Oklah, kaklang tolonglah" 
Baru dia nak buat homework dia... Hahaha.. Kelakarkan adik kita ni?? Well, memang seronoklah dapat main  game Totally Spies..

Korang tau ke game Totally Spies tu apa?? Ala, game yang ada kat Facebook.. Kahkahkah..

 *Ni dia game Tottaly Spies. Game lawan-lawan*

Yang benar,

2 comments:

AKU said...

hahahah...psl game je pn...

aii ros warna-warni said...

Hahaha.. Tulah pasal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...